Szeretettel köszöntöm!

Krakk Vera vagyok. Egy olyan oroszlán, aki a tudatos utat választotta.

Szeretettel várom egészségmegőrzéssel, élethelyzettel, elváltozással kapcsolatban!

– Személyes konzultáció: A beszélgetés során a felmerülő problémát elsősorban Biologikus és Recall Healing szemlélet alapján közelítjük meg. Feltárjuk a miérteket, összefüggéseket lelki szinten, megértést adva a jelen helyzetre, közben figyelemben tartjuk az Ön számára itt és most leghasznosabb eszközt, módszert. Az ehhez vezető úton személyére szabottan állítom össze a folyamatot. Ötvözöm az ETI természetgyógyász fitoterapeuta képesítésem, az életmód-tanácsadói képesítésem – amelyet az Egyesült Államokban méltán neves Hippocreates Health Institute gyógyközpontban szereztem-, a Biologika és a Recall Healing szemléletű tanulmányaim, ASTÁ Acél Ágnes tisztánlátó médium által vezetett Lélek Iskolája Golgotavirágok továbbképzésen elsajátítottakat, Bach-virág tanácsadóként az eszenciák erejét és az Access Bars adta hitrendszer- és ítélet-felszabadító kezelést.

– Bach-virág terápia: Csodás eszköz a lelki egészség fenntartása, helyreállítása, a belső fejlődés és a tudatosság fejlesztése céljából. Támasz a meghaladni kívánt reakciómintáknál, stresszhelyzetekben, életkrízis szituációkban, akut és krónikus testi és lelki betegségeknél kiegészítő kezelésként: alvászavarok, pikkelysömör, allergia stb., de enyhébb vagy súlyosabb betegségek utókezelésénél is.

– DoTERRA AromaTouch masszázs: Ez a masszázs egy gyengéd, DoTerra illóolajokat és keverékeket tartalmazó kezelés, amely az olajos érintés hatására a test energiaközpontjain, meridiánjain keresztül egyensúlyt teremt bennünk.

Tudom, amikor a test jelez és betegség, elváltozás indul be, a segítő terapeuta összerendezheti a lehetőségek útvesztőjét és segíthet újra megtalálni az egyensúlyt, megláttatni a vakfoltot, amit az agyunk a testünk védelmében használ. Felülírva a hátráltató programokat új, pozitív életminőséget téve a helyébe! Természetesen tudatosan ráerősíthetünk a jól működőkre is! Így lehetősége nyílik a változtatásra, a szabad és tudatos döntésre az életének bármely aspektusában!

Bejelentkezéshez és további információért kattintson a részletek gombra:

Szeretettel,

Krakk Vera

Felszabadító segítő

Életmód-tanácsadó – Hippocrates Health Institute

Természetgyógyász Fitoterapeuta – Magyar jogszabály szerint

Biologika/Újmedicina konzultációk – www.biologika.hu

Recall Healing konzultációk – www.recallhealing.com

ÁSTA Lélek Iskolája – www.namasta.hu/alelekiskolaja

DoTerra független tanácsadó – www.mydoterra.com/verakrakk

Bach-virág tanácsadó

krakkvera@gmail.com www.minosegiujelet.com  +36301414143