A Tao szerint, „a természettel való összeolvadás, az egységhez tartozás az ember végső célja.”

 

A megelőzés véleményem szerint sokkal fontosabb, mint egy már meglévő probléma helyrehozása, de mindkettőre van megoldás. A nyugati orvoslással karöltve a keleti gyógymódok átfogóbb megoldást biztosítanak, egészként kezelik az emberi szervezetet, a megelőzésre fektetik a hangsúlyt, személyre szabott kezeléssel gyógyítanak, a páciens bevonásával.

Kodácsi Boglárka vagyok, okleveles Ayurvedikus masszőr, Hatha Yoga oktató. Valószínűleg sorsszerűen, indiai családi gyökereim és egy váratlan találkozás 2016-ban hozta meg a lehetőséget számomra, hogy elmélyedhessek az Ayurveda tudományában, melyet azóta kiegészítettem egy másik keleti masszázstípussal, a Tuinával is, mely akupunktúrás pontokat kezel a meridián vonalak mentén.

Célom az, hogy a keleti gyógymódok alkalmazásával segíthessek az embereknek ebben a mai rohanó, stresszes és nem túl egészséges világban. Célom, hogy megismertessem az Ayurvédát, az élet tudományát, minél több emberrel, melyet itthon, Magyarországon még mindig kevesen ismernek, pedig egy 5000 éves múltra visszatekintő alternatív szemléletű tudományról beszélünk, ami mentes minden bálványtól és vallási irányzattól.

Az Ayurveda egyik legfőbb pillére a masszázs, mely speciális meleg gyógynövényes olajokkal történik. Az egyik legkellemesebb és leghatásosabb masszázstípus amivel valaha találkoztam. Ezt a keleti, igazán feltöltő élményt szeretném megosztani vendégeimmel akár egy-két speciálisan kiválasztott yoga gyakorlattal kiegészítve.

Aki ellátogat a Samprat-Med Integratív Központba, egyensúlytalanságainak megfelelő, személyre szabott tanácsokat és masszázs javaslatokat illetve összetett kezeléseket kaphat orvosi felügyelet mellett, holisztikus szemlélettel.

Sok szeretettel várok minden érdeklődőt, gyógyulni vágyót kezeléseimre!

Köszönettel, Namaste,

Bogi